Úgy tűnik, hogy egy elavult böngészőt használsz! :( Az oldalt továbbra is használhatod, de előfordulhatnak megjelenítési hibák! Az oldal teljes értékű megjelenítéséhez kérlek frissítsd a böngésződet!
elismerések
„Köszönjük, hogy -felkérésünknek eleget téve- velünk töltötted életünk legszebb hetét a szerelem szigetén,Cipruson! A kedvességed, a türelmed, a szorgalmas, kitartó munkád, s -nem utolsósorban- a művészi érzéked példaértékű és egyedülálló!
Hála a barátságos, közvetlen hozzáállásodnak egy kiváló hangulatú fotózást tudhatunk magunk mögött (nemcsak az esküvőnk napján, hanem az egész héten is)!
Köszönetünket fejezzük ki továbbá azért, hogy Te nem csak fotográfusként, hanem családtagként viselkedtél velünk és az örömszülőkkel is! Gyönyörűek a képeink, a slideshow pedig sok vendégünkből örömkönnyeket váltott ki! :) További sikereket kívánunk Neked a szakmádban, s a magánéletedben egyaránt!”

Edi & Robi
„Fogalmaztunk pár sort Neked, bár akár egy oldalon keresztül is tudnánk dícsérni! :) Nagyon szépen köszönjük az egész napos profi, rugalmas és nem utolsó sorban kedves jelenlétedet, munkádat, mellyel minden pillanatot megörökítettél ezen a csodálatos napon.
Nem csak rólunk, hanem az összes vendégről rengeteg képet készítettél, így mindenki számára a fotókon is megmaradnak az emlékek. Minden apró részlet megörökítésével, a különleges beállításokkal még különlegesebb és egyedi lett az album.
A szuper minőségű képekről visszaköszön az egész nap boldog hangulata. Nem is lehetett volna jobb fotóst választani! :) Köszönjük!”

Eszti & Kornél
„Tegnap este még átböngésztük a képeket, nagyon jók lettek! Észrevétlenül sikerült minden fontos jelenetet megörökítened! :) Köszönjük szépen mégegyszer, hogy kiélted rajtunk a kreativitásod, nekünk bejött! :) ”

Kinga & Dávid
„Köszönjük, hogy képeiddel segítettél emlékezetesebbé tenni ezt a boldog napot számunkra. Nagyszerűen oldottad a hangulatot, ezáltal a képek valóban ott voltak, és Te kiválóan megörökítetted őket! :) ”

Csilla & Béla
„Minden olyan lett, mint ahogy azt elképzeltük. Köszönjük még egyszer, hogy velünk voltál, nagyon jól választottunk! ”

Anna & Zoltán
„Köszönjük! Nagyon rugalmas, közvetlen voltál a fotózáson. Folyamatosan fényképeztél, ez látszik is a végeredményen, minden esemény meg lett örökítve. A képek minősége fantaszikus, csodálatosan el vannak találva az élességek, hogy mikor mi fontos egy képen. Nem féltél közel menni az arcokhoz, és ezért nagyon jó közeli képeink vannak. Vannak nagyon érdekes, különleges beállításaink, és imádom a barnított képeinket!
Örülök, hogy megvalósítottad, hogy minden ismerősünkkel készült közös képünk,ez nagyon jó, és mindenki örült neki! Egyszóval nagyon köszönjük! :-) ”

Edina & Tamás
„Köszönjük, hogy a fotózás alatt vidám hangulatot teremtettél, és így észre sem vettük az idő múlását. Gyorsan és precízen dolgoztál, és ez vonatkozik az utómunkálatokra is. A minőségi képekről sugárzik, hogy életünk egyik legboldogabb napján készültek, így az esküvői albummal mindenki maradéktalanul elégedett volt! – még az újdonsült anyósaink is! :) ”

Heni & Gergő