Úgy tűnik, hogy egy elavult böngészőt használsz! :( Az oldalt továbbra is használhatod, de előfordulhatnak megjelenítési hibák! Az oldal teljes értékű megjelenítéséhez kérlek frissítsd a böngésződet!
bemutatkozás
Kedves Érdeklődő!

Engedd meg nekem, hogy egy pár szóban bemutatkozzam. Folly Károlynak hívnak. Miskolcon születtem, majd felkerültem Budapestre, ahol a Műszaki Egyetemen építészmérnöki tanulmányokat folytattam. Építészeti képzésem kellő alapot adott ahhoz, hogy a fotózás területén is jó meglátásaim lehessenek, mivel ez a két szakma, építészet és fotográfia nagyon közel állnak egymáshoz. Mert amíg az építész térben komponál olyan lényeges dolgokkal, mint fények, formák, kompozíciók, színek és hangulatok, addig a fényképész ugyanezek síkbeli leképezésével igyekszik maradandót alkotni.

A fényképezés mindig is kedves hobbim volt. Komolyabban, úgymond hivatásszerűen, 2OO8-óta kezdtem el foglalkozni vele. Beruháztam egy jelentősebb fotós felszerelésbe, és időközben elvégeztem két, közel fél éves fotós tanfolyamot a FotoART fotósiskola szervezésében. Részt vettem egy alapképzésben, ahol a fényképészet lényegesebb ágazataival ismerkedhettem meg, különleges fogásait sajátíthattam el, illetve egy sport- és riportfotós mester-kurzuson, ahol mélyebb betekintést nyerhettem ebbe a speciális világba is.
2O11 tavaszán a TEF (Tudatos Esküvői Fotográfus) workshop-on volt szerencsém az ország egyik legjobb esküvői fotósától, Jaksa Tímeától tanulni, valamint első kézből megkapni azokat az ismereteket és kreatív ötleteket, amelyekkel kihozhatom magamból a legjobbat egy esküvői kreatív fotózás alkalmával.

Ezzel a tudással a birtokomban a fő profilommá az esküvő- és vállalati rendezvényfotózás vált. Emellett vállalom eljegyzések, keresztelők, sportesemények, kismama, baba- és gyermekportfóliók fotókon való megörökítését is.

Köszönöm, hogy megnézted az oldalamat, és szántál egy kis időt a fotóimra. Remélem elnyerték tetszésedet! Amennyiben ezek alapján úgy gondolod, hogy szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeim valamelyikén megteheted, és örömmel állok rendelkezésedre!